Çarşamba

sarar sımsıkı tutku çemberinde severek,öperek aşık yürekler birbirlerini





Şehrin sokaklarında akan yağmur suyu,camda yağmur damlaları,rüzgarın savurgan  nefesi.Demiştimki belki kar yağar.Yağarda, düşleyişin ,arzuların ,tutkuların  dumanını savurur rüzgar,harf harf yazarak tenlere kristal bir dokunuşun izini bırakır.Tıpkı karla kaplı bir orman gibi bemyaz  düşler, tutkunun titreten  basamaklarında kendini yeniler,bedenler birbirine dolanır  kışın karlı bağrında,hiç bir sobanın veremediği ısıyı , hiçbir kıvılcımın yakamadığı  o büyük ateşi yakar. Yakarda  yeniden var olur ,sarar sımsıkı  tutku çemberinde severek,öperek aşık yürekler birbirlerini. kar  inmeden yere,tutkunun ateşiyle eriyip  karışmalı,birbirlerine aşina tenlere.Kar altından kendini yüzeye çıkartan bir çiçek gibi açılıp gülümsemeli, tutkuyla yeniden var ederek kendini doğan yeni güne.

SELENE

8 yorum:

Puzzle. dedi ki...

Bu kadar tutku yok daha ne önce söylerler sonra fasa fiso

Selene dedi ki...

Puzzle yok daha ne,fazla küstahca bir söylem olmuş.Ne o yitirilmiş tutkulara öfkemi besliyorsun?

Puzzle. dedi ki...

Evet küstahım sakıncasımı var,ben öfke beslemem açık ve net söylerim,kaybetmek mi? kaybetmek bana tarz değil kayıplar bulunmak içindir

Selene dedi ki...

Küstahlığının benim için sakıncası yok,insanın duygularını açıkca söylemesi bana göre oldukca iyidir.Kaybetmek mevzuna gelince kaybedilen her ne ise ,yerine daha iyisi gelecek olduğu için kaybedilmiştir.Belki kayıp değil tam tersine kazançtır.Bulduğunda daha büyük bir oluşu yaşarsın belki,bunu bilebilirmisin,bulduğunla olması gereken durumu, hali,oluşu deneyimlemeden?

Puzzle. dedi ki...

Olmuş oluşmuş bir duygu aranmaz selene hanım,vardır.Bu kadar basit mi al aşağı duygular işte sizlerin anladığında bu,biri olmazsa birisi,benim kitabım yazmaz bunlar.

Selene dedi ki...

Söylediğini üstüme hiçmi hiç almadım,senin bu söylediklerin kendini olduğundan başka gösterenler için geçerlidir.İnsanın içinden gelen duygu dilinden dökülür. Dökülürmüş gibi yapanların sorunudur bu bahsettiğin hal .Birisi olmazsa biri ,bu olmazsa diğeri diyede bişey yoktur var olan vardır puzzle.Kendini var sanıpta böyle davranan , zaten hiç olmamıştır.Kendi adıma ben varım!!!! olamayanlar düşünsün olmayışlarını.Benim kitabımdada yoktur o değilse bu,bu değilse o. Tutku vardır aşk vardır ve bu yaşanacak insanla sonuna kadar,kopmamacasına yaşanır.Kusura bakma ama kitabının şirazesi dağılmışlara has birşeydir bu senin dediğin.Bizim kitabımızdada yazmaz o dediğinden.

Puzzle. dedi ki...

Benim sorunum yok,bu kanıya nereden vardınız anlamadım.Başkaları da beni ilgilendirmez beni benim olan ilgilendirir.sizin kitabınız basbayağı yazılara dökülmüş arayışlarla dolmuş kime ne okutuyorsunuz,kör olmadık daha.

Selene dedi ki...

Körlük değil zaten benim anlayışım ,şeffalıkdan,açıklıkdan yana sanırım yazdıklarımı anlamadın.İçimden geçen duyguları kendi lisanımla yazıyorum,oradan buradan alıp,kendime ait olmayan sözlerin ardına sığınmıyorum,baktıysan tamamına bloğumun birkaç tane alıntı hariç.Yazdıkalrımın tamamı kendime ait duygularımın dile gelişi.Bir arayış değil, içimde var olan duygulardan bahsediyorum tıpkı seninde yazdığın gibi ve diğer insanların.Kimseye bişey okutma derdimde olmadı bugüne kadar,zira gerçek bir hayat var önüm sıra akıp giden.İnandığım değerlerim,içimde taşıdığım ve ortaya koymakdan çekinmediğim kendime has duygularım var.Seni senin olan ilgilendirir,lakin oluşların biraz hasarlı ,hatta bitik ,sözlerinden anlaşılan bu çünki.